Over Callas

Callas ontwerpt, realiseert en beheert datatransmissienetwerken die de wereld een stuk mobieler en veiliger maken. We zijn gespecialiseerd in het creëren van netwerkoplossingen voor onder meer dynamisch verkeersmanagement (DVM), verkeersregelinstallaties (VRI), tunnel technische installaties (TTI) en de besturing van bruggen en sluizen.

Callas zorgt dat het werkt
In Nederland is een vlotte doorstroming op wegen, door tunnels, over bruggen en sluizen van levensbelang. Tijd is geld, veiligheid gaat boven alles. Het aantal weggebruikers neemt alleen maar verder toe. Dat vraagt om functioneel verkeersmanagement, betrouwbare signalering en besturing, innovatie, nieuwe technieken en toepassingen. Kortom: om een organisatie die zorgt dat het werkt. Callas is die organisatie.

Callas ontwerpt
Callas ontwerpt datatransmissienetwerken voor onder meer dynamisch verkeersmanagement (DVM), tunnel technische installaties (TTI) en de besturing van bruggen en sluizen. Als het nodig is, verzorgen we ook het onderliggende glasvezelnetwerk.

Callas realiseert
Callas realiseert het volledige netwerkontwerp. Ook verzorgen we de afstemming met stakeholders en configureren we de netwerkcomponenten. Voor een zo soepel mogelijke implementatie nemen we ook zaken als inkoop en projectmanagement voor onze rekening.

Callas beheert
Callas ontwerpt, realiseert én beheert datatransmissienetwerken. We beheren uw netwerk op afstand via ons Netwerk Management Systeem (NMS). Eventuele storingen zijn snel opgespoord en opgelost. Een andere beheer-optie in ons aanbod is de helpdesk. Onze eerstelijns helpdesk registreert storingen en lost eenvoudige storingen op. Onze tweedelijns helpdesk biedt hulp als de eerste lijn het probleem niet kan verhelpen.

Callas legt vast
Callas legt de kwaliteit van dienstverlening met haar klanten vast in een Service Level Management Agreement (SLA). Hierin zijn onder meer afspraken over respons- en hersteltijden, helpdeskondersteuning, storings- of consignatiedienst, beheer op afstand, preventief onderhoud, en de gewenste rapportages opgenomen.

Callas ontzorgt
Callas ontwerpt, realiseert en beheert datatransmissienetwerken die de wereld een stuk mobieler en veiliger maken, daarbij ondersteund door de nodige management skills. Aanvullend maken we passende afspraken met onze klanten. We bieden turnkey-oplossingen, maar leveren ook expertise in specifieke projectfases om tot een goed eindproduct te komen. Kortom: Callas ontzorgt.