Onze mensen

Callas is het bedrijf van Johan Geerarts en Ties Niessen. Door de bundeling van hun complementaire kennis zijn Johan en Ties in staat grootschalige, vaak complexe projecten te draaien en topkwaliteit te leveren. Ze stellen zich kort aan u voor.

Johan Geerarts

Johan Geerarts is het gezicht van Callas, een ervaren projectmanager/consultant en technisch functioneel specialist. Als trouble shooter gaat Johan technisch en organisatorisch complexe projecten niet uit de weg. Johan stelt contractdocumenten op, begeleidt aanbestedingen, beoordeelt en gunt aanbiedingen en is als contractmanager nauw bij de projectuitvoering betrokken. Johan heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een goed gevoel voor timing en tactiek en aantoonbare ervaring met het opereren in een politiek spanningsveld. Ook weet hij verhoudingen en belangen op waarde te schatten en kan hij goed prioriteiten stellen.

Ties Niessen

Ties Niessen is de organisator van Callas, een ervaren ICT-er met veel kennis over beheer en aanleg van Local Area Netwerken. Ties werkte jarenlang als beheerder van het Verkeers- Informatie- en Communicatienetwerk (VICnet). Ook was en is hij projectleider en consultant in verschillende Dynamisch Verkeersmanagement projecten bij Rijkswaterstaat. Ties houdt ervan zaken te regelen, vindt het fijn om te adviseren en gaat confrontaties niet uit de weg. Hij neemt en geeft graag de leiding om gemaakte afspraken met opdrachtgevers ook ├ęcht waar te maken.