Onze mensen

Callas is het bedrijf van Johan Geerarts,  Peter Freesen en Ties Niessen. Door de bundeling van hun complementaire kennis zijn Johan, Ties en Peter in staat grootschalige, vaak complexe projecten te draaien en topkwaliteit te leveren. Ze stellen zich kort aan u voor.

Johan Geerarts

Johan Geerarts is het gezicht van Callas, een ervaren projectmanager/consultant en technisch functioneel specialist. Als trouble shooter gaat Johan technisch en organisatorisch complexe projecten niet uit de weg. Johan stelt contractdocumenten op, begeleidt aanbestedingen, beoordeelt en gunt aanbiedingen en is als contractmanager nauw bij de projectuitvoering betrokken. Johan heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een goed gevoel voor timing en tactiek en aantoonbare ervaring met het opereren in een politiek spanningsveld. Ook weet hij verhoudingen en belangen op waarde te schatten en kan hij goed prioriteiten stellen.

Peter Freesen

Peter Freesen is als technisch project manager verantwoordelijk voor de technische vraagstukken van Callas, een integratiespecialist met veel ervaring op het gebied van de uitrol/migratie van hard- en software in verschillende Dynamisch Verkeersmanagement-projecten. Peter verzorgde onder meer de aanleg van datatransmissienetwerken voor binnentunnels, toerit-doseer installaties, camera's, verkeerssignalering en dynamische routeinformatiepanelen. Ook was hij betrokken bij een groot aantal ‘Spoedwet projecten’ en de renovatie van de verkeerscentrale Noord West Nederland. Peter voelt zich het meest op zijn gemak in politiek gevoelige en complexe projecten, waarin een resultaatgerichte en pragmatische aanpak de voorwaarden zijn voor succes.

Ties Niessen

Ties Niessen is de organisator van Callas, een ervaren ICT-er met veel kennis over beheer en aanleg van Local Area Netwerken. Ties werkte jarenlang als beheerder van het Verkeers- Informatie- en Communicatienetwerk (VICnet). Ook was en is hij projectleider en consultant in verschillende Dynamisch Verkeersmanagement projecten bij Rijkswaterstaat. Ties houdt ervan zaken te regelen, vindt het fijn om te adviseren en gaat confrontaties niet uit de weg. Hij neemt en geeft graag de leiding om gemaakte afspraken met opdrachtgevers ook écht waar te maken.