Onze expertise

Callas is expert op het gebied van dynamische datatransmissienetwerken. Onze activiteiten zijn divers en lopen uiteen van systeembeheer en projectmanagement tot het opzetten en begeleiden van tenders met en voor grote opdrachtgevers.

Wat Callas kan

  • Motorway Traffic Management (MTM).
  • Risico-gestuurd projectmanagement. Callas adviseert klanten over een zo kostenefficiënt mogelijk beheer en veilig onderhoud van tunnels, viaducten en bruggen. Daarbij maken we de relatie tussen ‘prestaties’, ‘risico’s’ en ‘beheerkosten’ expliciet.
  • Callas heeft kennis van zaken op het gebied van openbare aanbestedingen, tenders en offertetrajecten. We kennen de markt als geen ander en beschikken over de benodigde financiële, technisch functionele en organisatorische kracht.
  • Systems Engineering. Callas gaat niet uit van een specifieke projectdefinitie, maar van projectmatige processen. Zaken als projectcontrole, risicomanagement en planning maken voor ons onderdeel uit van de totale levenscyclus van systemen.
  • Realisatie en beheer van tunnel- en DVM-systemen.
  • Systeemintegratie van gedistribueerde ICT-, DVM-, en tunneltechnische systemen. Als system integrator zorgt Callas voor een optimale integratie van hard- en software in datatransmissienetwerken. Dit doen we leveranciersonafhankelijk en vanuit een specifieke systeemkennis.
  • Callas werkt volgens de laatste standaardnormen en richtlijnen. We zijn onder andere gecertificeerd in ITIL, Prince2, VCA, Cisco Certified en Huawei Certified.


Callas is groot door klein te zijn
Callas is groot door klein te zijn. We kennen onze klanten persoonlijk, zijn flexibel, handelen snel. Met dank aan een vast bestand onderaannemers met kennis van zaken. Callas staat dan ook voor continuïteit, beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Dit maakt ons een interessante partner voor grote(re) opdrachtgevers.

Benieuwd naar onze expertise in de praktijk? Lees hier meer over onze laatste projecten.